Kosten styr vårt välmående. Tar vi inte kontroll kan det gå utför rätt snabbt.
Vi har alla dåliga vanor, men dem dåliga vanorna ska inte få övertaget över vår hälsa.
Hur vår kropp mår, hur vi presterar vid en fysisk aktivitet även vår återhämtning bygger på hur näringsrik mat vi får i oss. Jag hjälper dig att förstå dina dåliga vanor samt hitta en balans mellan en hälsosam kostplan som ska gå hand i hand med din vardag. 

Som din kostrådgivare hjälper jag dig att förstå syftet och vikten med att äta rätt.
Utifrån dina mål och förutsättningar sammansätter jag en kostplan som passar just dina behov. 

Imupro är en analys som undersöker eventuell IgG-medierad intolerans mot födoämnen, även kallad fördröjd allergi typ III. I analysen tas hänsyn till IgG1-IgG3 samt totalt IgG. ImuPro-analyser har genomförts i mer än tolv år och och totalt sett har man analyserat långt fler än 100 000 blodprov. Analysen används av läkare i exempelvis Frankrike, Tyskland och England när det som anses vara klassisk skolmedicin inte är tillräckligt.  ImuPro eller andra IgG-analyser ses då som ett alternativ och komplement. Själva analysen av blodprovet utförs på CTL Ortholabor i Tyskland i enlighet med ISO 9001:2008. Analysen bygger på den CE-certifierade ELISA-metoden som är en stabil och välrenommerad analysmetod. För att säkerställa en hög kvalitet och en hög reproducerbarhet genomförs kontinuerligt en mängd så kallade blindade dubbeltester. Det innebär att man skickar samma blod under två olika namn och jämför resultatet.

Imupro är en analys som undersöker eventuell IgG-medierad intolerans mot födoämnen, även kallad fördröjd allergi typ III. I analysen tas hänsyn till IgG1-IgG3 samt totalt IgG. ImuPro-analyser har genomförts i mer än tolv år och och totalt sett har man analyserat långt fler än 100 000 blodprov. Analysen används av läkare i exempelvis Frankrike, Tyskland och England när det som anses vara klassisk skolmedicin inte är tillräckligt.
ImuPro eller andra IgG-analyser ses då som ett alternativ och komplement. Själva analysen av blodprovet utförs på CTL Ortholabor i Tyskland i enlighet med ISO 9001:2008. Analysen bygger på den CE-certifierade ELISA-metoden som är en stabil och välrenommerad analysmetod. För att säkerställa en hög kvalitet och en hög reproducerbarhet genomförs kontinuerligt en mängd så kallade blindade dubbeltester. Det innebär att man skickar samma blod under två olika namn och jämför resultatet.

 

JUST NU

har du möjlighet att lägga till en ImuPro-analys.
Denna undersöker eventuell IgG-medierad intolerans mot olika födoämnen,
vilket ger dig en tydligare analys på vilka födoämnen som har en inflammatorisk påverkan på din prestation.  

För mer information om ImuPro klicka på bilden till vänster!

 

 

 

 

 

Ingår i kostplanen:

  • 12 veckor anpassad kostplan efter dina behov och målsättning

  • Online coaching och uppföljning av din kost

  • 3 tillfällen för mätning av fettprocent, vikt, fördelning av fett och muskler

  • Avstämning veckovis

  • Obegränsad rådgivning

  • Imupro analys (tillval)

 

Pris:

Kostschema: 2 500:-* 

* Kostschemat sträcker sig under 12 veckor beroende på målsättning. Vid fortsatt utveckling samt korrigering av kostplanen efter behov tillkommer 495:-)


Vid intresse fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig inom 24h.

ImuPro-analys *